Kontakt

Kontaktskjema

Ofte stilte spørsmål

Hvordan bruke maskinene?

Alle maskinene våres er veldig enkel i bruk, på bunnmenyen kan du også finne manualer på hvordan ta bruk alle våres maskiner.

Kan maskinene leveres? 

Ja, maskinen kan leveres i Bergen og omegn. Velg "Levering" i kassen for eksakt leveringspris. Maskinene kan også hentes på våres lager på Askøy.

Jeg har oppgitt feil adresse! Hva kan jeg gjøre?

Hvis du enten har bestilt et produkt som leveres av posten eller av oss og du har skrevet feil adresse. Må du gi beskjed så kjapt som mulig, om den sendes med posten skal vi gjøre alt vi kan for å få omdirigert pakken til riktig adresse. Men vi kan ikke garantere at den blir endret, og om det blir endret kan det påløpe et gebyr som må betales av mottaker. Om du har bestilt hjemlevering av en leie maskin og det er skrevet feil adresse, kommer vi til å ringe for å få riktig adresse. Det kan også komme et gebyr om adressen er lagt fra der den egentlige oppgitte adressen.

Hva skjer om maskinen blir skadet eller ødelagt under leie?
Om maskinen blir skadet eller ødelagt under leie må leier betale for eventuelle reparasjons kostnader/Verdi for ødelagt objekt. Normal slitasje går helt fint!

Hvordan blander jeg ut slush essensene? 
En liter slush essens (en pose) blandes ut med 4 liter vann, det kan enten bandes i en bande kanne eller direkte i maskinen. Om man blander det i en bande kanne vil det være enklere å fylle på i en maskin med ferdig slush.

Om du skulle lure på noe annet er det bare å ta Kontakt!

Kontakt oss

Kontakt oss via E-post: Kontakt@denbestefest.no, via messenger chat eller Kontaktskjemaet.

Ofte stilte spørsmål