Hvordan bruke popcorn maskin?

Popcorn maskin manual

Popcorn maskinen består av selve maskinen og en vogn under. For å ta av maskinen fra vognen må spakene under løsnes fra maskinen, for å gjøre det må luken på maskinen åpnes. Så er det fire spaker i hvert hjørne som må Vries ned, når det er gjort på alle sidene kan maskinen løftes av. 

 

Hvordan lage popcorn?

Skru først på varme lampen og varme elementet til poppe kjelen. Og så ta oppi smør fettet, deretter når smør fettet har blitt flytende puttes mais kornene oppi. Når mais kornene og krydderet puttes oppi må rotering elementet bli skrudd på for at popcornet ikke skal svi seg. Når det slutter å poppe skal varmen skrues av, la den gjerne stå litt lenger på om det popper litt. Så tømmes resten av popcornet ut av poppe kjelen, og serveres

 

Hvordan rengjøre?

Rengjøring må gjøres ordentlig, vi tilbyr å fikse det. Men da må maskinen tømmes først, tøm selve varme kabinettet og korn holderen på bunnen (Eget brett). Om vasken skal gjøres selv må poppe kjelen taes av maskinen og vaskes i vasken viktig at ledningen ikke får noe vann i seg. Og den må skrubbes godt, den skal ikke være fettete. Vinduene vaskes med Jiff universal for at de skal bli helt klare. Men etter at de er vasket må alt metall vaskes med en fuktig klut.